fris en gezond

Algemeen

Ook last van astmatische aandoeningen, voorhoofdsholte ontsteking, niezen, tranende ogen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, jeukende huid, droge mond, hoofdpijn en andere allergieën. Het aantal huisstofmijten, bacteriën en virussen in onze bedden stijgt. Dat komt doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, dubbele beglazing en vaak ook centrale verwarming hebben. Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaatsen zijn voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen een derde van ons leven in nauw contact met een matras die nooit is gereinigd en vaak al vele jaren oud is. Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden!matrassen

Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon en hygiënisch bed te slapen. Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken en particulieren hun matrassen laten reinigen met de methode borstelen, waardoor het wordt losgetrild, vacuümzuigen, waardoor het wordt opgezogen en bestraald met sterke UV lamp, waardoor de bacteriën voor 99,7% worden gedood. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën. De machine zorgt voor diepte reiniging aan elke zijde van de matras, groot of klein maakt niet uit. De overige 0,3% kunt u behandelen met antibacteriële spray, op de matras en ook voornamelijk de zijkanten van de matras waar de machine niet bijkomt. Zo voorkomt u dat uw schoon gemaakte matras weer snel opnieuw met huismijt vol komt te zitten. In combinatie met de spray is 1x per jaar reinigen voldoende. Iedereen heeft recht op een schone matras, of dat nu thuis of buitenshuis is.

Hoe werkt het?

• Service aan huis
• U zorgt voor een afgehaald bed
• Matras kan blijven liggen
• Vrij van chemicaliën
• Binnen 1 uur kunt u al weer slapen

Resultaat van de reiniging:
Onderstaand het resultaat van een matrasreiniging, met deze huismijt en hun poep slaapt U niet meer samen! Ook wordt stof, haren en los zittende matras delen van het binnenwerk er uitgezogen, wat de levensduur van het matras verlengt.

resultaatreiniging

 

Naar de winkel!

 

 

 

 

 

Voor vlekken hebben we de 123 Professionele Anti Vlekken spray. Bekijk voor nadere informatie de webwinkel. Dubbel klik voor de productbeschrijving.