fris en gezond

Wat vinden klanten van Matrasschoon ? U leest het hieronder:

5 Reacties op Ervaringen van klanten

 • Beste Ruud, ik heb bij jullie diverse Diffuser 400ml met Led besteld. Ik was er gelijk heel tevreden over.
  Ik gebruik hem in de behandelkamer, op de slaapkamer in de woonkamer gewoon perfect je hoeft deze ook niet iedere 4 uur bij te vullen
  De diffuser gaat lang mee, heel veel dank hiervoor
  groet Yvonne

 • Beste Matrasschoon,

  Niet alleen de Urine vlekken van mijn dochter Eva zijn verdwenen voor meer dan 90% door de 123 spray maar ook de balpen vlekken uit ons dekbed overtrek. Onze zoon vond het nodig met de balpen de witte stroken van ons blauw / wit dekbedovertrek ook gedeeltelijk blauw te maken. Deze zijn zelfs na nog geen 10 minuten werk helemaal verdwenen. SUPER!

  • Hoi Mieke,

   Fijn te horen dat de 123 vlekken spray zo goed heeft gewerkt. Ik ben er van overtuigd dat er nog veel meer soorten vlekken mee verdwijnen.

   Graag wil ik dan ook een ieder oproepen hier zijn of haar ervaringen te delen, zodat we een lijst kunnen maken van wat er mee kan worden opgelost. Dit kan dan anderen weer helpen, zo helpen we elkaar.

   Graag weer tot u dienst

 • Kon me de tijd niet herinneren dat ik ‘s ochtends niet snotterend wakker werd. Nooit bij stil gestaan dat het wel eens aan de huismijt in mijn matras kon liggen. Tot ik een folder onder ogen kreeg van matrasschoon. Sinds mijn matras is gereinigd is mijn snotneus ‘s ochtends ook verdwenen. Vind matrasschoon een keurig net bedrijf, duidelijke uitleg van hoe of wat, goeie communicatie en de prijs viel alleszins mee. Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *